Hoe KIM werkt

Werkwijze

Wanneer er behoefte is aan bijles, kunt u mij bellen of mailen. Dan plannen wij een kennismakingsgesprek.
 
Tijdens deze kennismaking kunnen wij de verwachtingen uitspreken naar elkaar. Daarna kan het bijlestraject beginnen.
 
Ik vind het belangrijk om ook contact met de leerkracht op te nemen. Dit zal grotendeels via de mail of per telefoon gebeuren. Door resultaten van school in te kunnen zien, geeft het mij ook een beter beeld van het kind en de leerbehoefte. Mocht er behoefte zijn om een gesprek op school aan te gaan, wordt dit apart berekend.
 
Een bijles duurt gemiddeld 50 minuten. De laatste 5 minuten zal ik gebruiken om te evalueren.
 
Kinderen kunnen naar mijn praktijk komen om bijles te krijgen. Ik sta ook open voor bijles aan huis. Ik werk in de regio Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude, Alphen aan den Rijn en Leiderdorp. Op dit moment geef ik ook bijles in Ypenburg en Leidschenveen.
 
Ik vind het belangrijk om de bijlessen zo afwisselend mogelijk te maken. Daarom zal ik gebruik maken van werkbladen, ipad, maar ook veel spelletjes om aan het automatiseren te werken.
 
Ik maak voordat we het bijlestraject starten een handelingsplan en houd dit wekelijks bij. Dit kunnen ouders en school inzien.
 
Na ongeveer 10 weken zullen wij gaan evalueren. Hoe staan we ervoor? Wat is het effect? Bevalt het? Hoe gaan wij verder?

Recensie: Gaby vertelt

Ik heb twee jaar bijles gehad van Kim voor rekenen. Ik vond de lessen altijd super leuk en leerzaam. Kim leerde mij hele handige maniertjes om beter te kunnen rekenen, ook maakte zij voor mij een boekje waardoor het voor mij nog beter te begrijpen was. Wat ik ook leuk vond is als ik goed gewerkt had we nog een spelletje deden aan het eind van de les.

Door Kim ben ik beter geworden in rekenen en vind ik rekenen nu zelfs leuk.

Recensie: Shanti vertelt

“Schrijven voor J. was altijd erg lastig en vond hij ook niet leuk om te doen. Na zelf veel oefenen thuis wist ik dat hij wat extra hulp nodig had. Maar op school was daar geen ruimte voor.


Via internet kwam ik op de site van KIM terecht. Na het intake gesprek kwam Kim voor het eerst bijles geven. En het voelde al snel goed aan.


Wat mij gelijk opviel is dat de een op een aandacht die er wordt gegeven erg fijn is. Dat mis je op school. J. was ook erg enthausiast en vond het niet erg om op vrijdag middag bijles te krijgen en niet te kunnen spelen met vriendjes.


Na een aantal lessen zag ik al duidelijk vooruitgang en ook de juf en meester op school hadden gezien dat Jayden netter schrijft.Kortom ik ben erg tevreden.

Recensie: J. vertelt

Schrijven vond ik moeilijk daarom ging ik op bijles voor schrijven. Mijn juf was Kim ze deed het heel goed en leuk. Altijd deden we een spelletje aan het begin en aan het eind. Het begin spelletje stond op een kaartje. Het eind spelletje was een woord spelletje. In de tussen tijd leerde ze mij schrijven. Eerst kon je het niet lezen maar door de bijles kan je het nu lezen wat ik schrijf. Op school zei de juf dat het wel geholpen heeft.


Ik nu een 8 voor schrijven.

Kennis Is Meer Telefoon +31 (0)6 253 434 91 IBAN NL90 INGB 0670.2122.37 Twitter     Facebook
Dorpsstraat 59 Email info@kennisismeer.nl KVK Nr. 55761453
2396 HD Koudekerk aan den Rijn Website www.kennisismeer.nl BTW Nr. NL 196829562B01