Ik leer leren

Met deze training ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren.

Kind staat centraal

Het is erg belangrijk dat kinderen met een goed gevoel en vol zelfvertrouwen naar school kunnen gaan. Door ze succes te laten ervaren, groeit het zelfvertrouwen en zien de kinderen in wat ze allemaal kunnen.

Werkwijze

Het bijlestraject begint bij KIM altijd met een kennismakingsgesprek met het kind en de ouder. Tijdens deze kennismaking spreken wij de verwachtingen naar elkaar uit, daarna kan het bijlestraject beginnen.

Een kind kan goed zijn best doen op school, maar soms wil het allemaal even niet lukken. De succeservaringen blijven dan uit. Dit is erg vervelend. KIM geeft bijles op maat aan kinderen van de basisschool. Het is erg belangrijk dat kinderen met een goed gevoel en vol zelfvertrouwen naar school kunnen gaan. Daarom besteed ik hier in mijn bijles ook aandacht aan. Door ze succes te laten ervaren, groeit het zelfvertrouwen en zien de kinderen in wat ze allemaal kunnen. Plezier is belangrijk!

Introductie

Vakken

Leren

Werkwijze

Mijn naam is Kim Schinagl en ik ben in 2009 afgestudeerd aan de PABO. Tijdens mijn tijd in het onderwijs is het mij opgevallen dat ik kinderen niet altijd de individuele begeleiding kon geven die zij eigenlijk wel nodig hadden. Dit frustreerde mij vaak. Tijdens de bijlessen die ik geef, is hier wel alle gelegenheid voor. Het doel van KIM is om kinderen te laten groeien.

Lees meer

Alle vakken die op school worden gegeven, kunnen aan bod komen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Taal
  • Spelling
  • Rekenen
  • Begrijpend lezen

Het is erg belangrijk dat het kind met een goed gevoel en vol zelf- vertrouwen naar school kan gaan.

Lees meer

Sinds 2013 geef ik ook de cursus "Ik leer Leren".
Met deze training ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren. Ze krijgen inzicht in hun leerproblemen en leren verschillende leerstrategieën in te zetten.

Lees meer

Bij KIM begint het traject met een kennismakingsgesprek met het kind en de ouder. Kim zal in de meeste gevallen contact opnemen met de leerkracht om te vragen waar het kind moeite mee heeft. Dit geeft Kim een beter beeld van het kind en daardoor kan Kim een bijlestraject op maat verzorgen, waar het kind bij gebaat is. Na acht weken vindt een evaluatie plaats.

Lees meer

 

Kennis Is Meer Telefoon +31 (0)6 253 434 91 IBAN NL90 INGB 0670.2122.37 Twitter     Facebook
Dorpsstraat 59 Email info@kennisismeer.nl KVK Nr. 55761453
2396 HD Koudekerk aan den Rijn Website www.kennisismeer.nl BTW Nr. NL 196829562B01